Bjergtagende langtur

I dag skulle vi videre til en lille by oppe i bjergene som hedder Kumily, hvor der ligger en nationalpark. Vi blev hentet kl 9.30 af vores søde chauffør. Vi var ved godt mod, da vi mente at turen ville tage omkring 3 timer. Efter et par timer måtte vi stoppe for at få lidt luft og tage en lille tissepause. Der hvor vi lånte toilettet troede de at vi ville spise, så de blev lidt utilfredse da vi smuttede igen. Efter næsten 2 timer mere blev vi nødt til at stoppe igen for at få lidt bananer og lidt brød, da jeg var ved at blive ret dårlig. Timingen var dog ikke helt i top, da vi kom til frokoststedet 1 minut efter.

Efter en hurtig frokost kørte vi videre. Chaufføren forsikrede os om at der højest var 2 timer tilbage af turen. Det var en lidt svær besked at sluge, især for Ludvig, men alle prøvede at holde det gode humør.
Efter 2 timer var vi stadig ikke fremme, men chaufføren kom så med et rigtig godt foreslag. Vi kunne køre forbi en elefantpark og få en ridetur. Det faldt i god jord, vi 5 fik en rigtig fin tur mellem palmerne og med udsigt over bjergene, mens Farmor og Poul nød en kop kaffe. Efter turen var der ikke langt til hotellet.


Da vi fik vist vores bungalow blev vi meget overraskede. 4 store dobbeltværelser med bad og toilet, samt et stort opholdsrum og en stue. Vildt lækkert.
Selvom turen var lang, og tog 5 timer længere end forvente, var det en utrolig flot tur gennem, farverig hektisk by, gummi, banan og ananasplantager. Den smukkeste udsigt over bjergene, de snoede veje som førte os gennem småbyer og teplantager hvor teplukkerne gik mellem buskene og plukkede.

Share