Det stille liv på floden

Dagen startede tidligt for mit vedkomne. Konrad kom ind kl 6.20 og kunne ikke sove mere. Det kunne han så godt i min seng, men det kunne jeg så ikke. Jeg satte mig ud på fordækket af skibet for at nyde stilheden. Personalet var lige stået op og var ved at tage myggenettene væk efter natten. Solen var ikke stået op endnu, så der var dejligt køligt. Det var meget hyggeligt og roligt at se den lille landsby vågne mens solen stod op bag palmerne. Lydløse kanoer sejlede gennem floden, gederne gik på stien med deres små klokker, smådrenge hentede mælk i deres plastikflasker, avisbudene cyklede ud med dagens aviser. Et par af drengen som Valdemar og Konrad spillede fodbold med vinkede og kaldte da de cyklede i skole. Meget idyllisk og fredfyldt.


Kl. 8.30 skulle vi spise morgenmad, inden vi igen sejlede videre. Det var meget afslappede at sejle rundt gennem floderne og sjovt at se familiernes liv ved vandet. Drengene skiftedes til at styre båden, og især Konrad var vild med det. Ved frokosttid stoppede vi forbi en gammel kirke oven lille by, hvor vi købte lidt forfriskninger og Farmor og Poul købte en lille model af husbåden til hver af drengene. Efter frokost sejlede vi videre.

Inden aftensmaden sejlede de os forbi et massagested, som vi dog pænt takkede nej til og derefter forbi et lille sted hvor de solgte friskfangede kæmperejer og hummere. Helle købte nogle rejer til aftensmaden, selvom det føltes ret meget som en turistfælde. Efter en lille strække ben tur blev vi sejlet over til vores overnatningsplads. Der var ikke nogen by, men en meget smuk strækning, hvor vi kunne nyde solnedgangen overIndiens 2. største sø.

Aftensmaden blev nydt og rejerne var virkelig veltilberedte, så det var endnu et dejligt måltid.
Derefter pakkede vi samme, så vi var klar til landgang dagen efter kl. 9.00

Share