Farvel til sne og kulde, goddag til varme og sol.

Så kom dagen hvor vi skulle afsted til Cochin i Indien. Vi er alle 5 blevet inviteret på en rundrejse i Kerala-staten af Kaspers mor. Og vi har glædet os rigtig meget. Vi mødtes i lufthavnen kl 11.00 og var alle parate til en laaaaang rejsedag. Først med Airbus 380 (virkelig dejlig flyver med super mange underholdnings muligheder) til Dubai, hvor vi havde 3 timers ventetid og så videre til Cochin med en boring 777.

Kl. 8.00 Indisk tid landede vi i en mindre lufthavn, meget trætte da ingen havde sovet på flyene. Efter en times tid i lufthavnen, hvor vi både fik taget billede og fingeraftryk, fandt vi så baggagen liggende i en bunke som var helt ubevogtet…. Sikkerhed på højest plan;).

Uden for lufthavnen stod “vores” taxamand som skal følge os de næste 8 dage. Han kørte os til hotellet, hvor vi alle tog en velfortjent lur. Efter luren spiste vi en let frokost på hotellets restaurant og derefter gik vi alle i poolen. Det var dejligt a blive kølet lidt af og skønt for drengene at få brugt lidt energi efter de mange timer på farten. Da alle selvfølgelig stadig var trætte spiste vi tidligt aftensmad, så tidligt at det eneste vi kunne få serveret var sandwich med pommesfrites og derefter gik vi i seng.

Share