Frihed og statsborgerskab

Så skulle vi endelig ud og se Frihedsgudinden. Vi tog turen igen ned til færgen, og kunne komme med nærmest med det samme. Det var en flot tur med udsigt til både Manhatten og den 93 meter høje statue. På øen kunne man gå rundt og nyde udsigten inden færgen sejlede os videre til Ellis Island. På vejen til øen følte vi os nærmest som immigranter da turistfærgerne er proppede til bristepunktet. Bygningerne var nyrestaurerede og meget smukke, og der var forskellige udstillinger i dem. Det var dog ikke helt som jeg havde håbet på, jeg savnede lidt at få den personlige historie fortalt. Vi spiste frokost derude og hele kantinen var restaureret så den fremstod som i gamle dage, det var meget sjovt.

image image image

 

Luftrummet over Manhatten er også hele tiden i fuld vigør. Helikoptere i mange udforminger og flyvere kappes nærmest pm pladsen, men idag blev vi alligevel overraskede da 7 mega hurtige fly fløj over os flere gange. Det var ret larmende og vildt på samme tid.

image

Efter turen tilbage til Battery Park tog vi på Belive it or not, hvilket var et af Ludvigs ønsker. Det var sjovt, men nok mest for børnene. Dog var der en laserbane, hvor man skulle komme forbi laserstrålerne i bedste Mission Imposseble stil. Det syntes alle 3 drenge var et stort hit. Efter museumsbesøget spiste vi ved siden af på 42. St. Og tog bussen hjem fra Manhatten en sidste gang.

 

image

Share