Gratis er godt

Tilbage fra før Ludvig’s fødselsdag havde han ønsket sig en tur i zoo, men det havde ikke været muligt de steder vi havde været på vores vej opad østkysten. Oprindeligt var planen også at gemme vores sidste zoo tur på rejsen til den i Central Park i New York, (for det var jo dér dyrene fra Madagascar boede), men da vi fandt ud af at Washington DC’s zoo var gratis slog vi til.

Som alle de andre steder vi havde besøgt under Smithsonian, så var denne zoo også ret pæn og velholdt og lå i et lækkert grønt og kuperet område. Den indeholdte alle de dyr man forventer af de store zoologiske haver, som løver, tigre, elefanter og så videre. Vi var heldige at se en ret aktiv tiger, som tog sig en velfortjent dukkert i forårsvarmen i det kolde vand.

Det store trækplaster var to søde pandabjørne, men der var også et ret aktuelt område med amerikanske dyr, som blandt andet husede bisoner og den amerikanske ørn. I det tropiske hus blev vi overrasket over nogle store lyserøde fugle, som pludselig kom flyvende ned ovenfra for at drikke vand. En sjov og anderledes detalje var en glaslabyrint af tunneler til muldvarper, hvor man kunne følge de små blinde væsener kravle over og under hinanden for at nå deres gøremål i de forskellige korridorer. Skøre dyr!

Share