Blue Bay

Kasper og jeg havde sovet rigtig dårligt da vi havde fået besøg af en kæmpe stor sort edderkop på vores badeværelse aftenen før. Og det havde ikke lykkedes at fange den. Vi have dog låst den inde på badeværelset og stoppet revnerne til for at den ikke skulle komme ud i soveværelset, men søvnen var stadig påvirket. Så vi skulle bruge lidt længere tid på at vågne, men så var vi også klar på endnu en udflugt. Valdemar havde været ovre i en af de nærliggende turistturarrangørs butikker, for at få information om det bedste snorklingsted. De var ikke i tvivl. Det var Blue Bay Marinpark. De arrangerede ikke ture der til, men fortalte at vi bare kunne køre der ud, så det gjorde vi. Det tog en lille times tid fra vores hotel og vi fandt det med det samme. Da vi gik ned på de lille public beach, så vi tydeligt at der var massere af sælgere til forskellige bådture. Ret hurtigt blev vi kontaktet af en sælger som kom med et rigtig godt tilbud. 200,- for en times tur med glasbundbåd og snorkling, prisen var for os alle 5, i en båd for os selv. Det lød for godt til at være sandt, da vi havde googlet hjemmefra at prisen ville være mellem 100,- og 200,- pr. person, og endnu dyrere hvis vi skulle have en båd for os selv. Især Kasper var ikke meget for at tage det første og bedste tilbud, men vi fik manden til at vise os båden og han ville også gerne forlænge turen med en 1/2 time, så vi sprang til. Vi skyndte os op i bilen for at hente vores snorkler og badetøj, og så var vi klar. Lige fra starten kunne vi nyde flotte fisk og koraller gennem glasbunden og vores rastafari kaptajn var sød til at fortælle os om de forskellige fisk og koraller.

Efter lidt sejlads lagde vi til anker sammen meden anden båd og så kunne vi selv hoppe i og udforske de smukke fisk og koraller. Ludvig tog en hurtig tur i vandet og nød derefter udsigten genne glasbunden, vi andre var i vandet i længere tid.

Da vi var mættede af smukke syn i vandet fik Konrad og Valdemar lov til at springe i vandet fra bådens tag. Efter 1,5 time blev vi sejlet i land præcis som aftalt. Det var en helt igennem fantastisk tur. Efter sejlturen blev der badet og leget på stranden inden turen igen gik hjemad.

Vi havde lovet drengene at spise på den nærliggende KFC, men først måtte vi i vores lokale spar for at købe insektspray så nattesøvnen kunne blive god igen.

Share