Drengenes førstevalg

image

Ved ankomst til Orlando havde vi skaffet en masse forskellige brochure som drengene havde kigget lidt i på bagsædet mens vi stadig var på vejen. Vi spurgte dem, som vi ofte har gjort når vi er kommet nye steder hen, om der var noget de kunne tænke sig at se, med forbehold for pris og andre kedelige voksen ting. Valget faldt enstemmigt på Legoland, for det måtte da være sjovt at besøge en dansk park med yndlings legetøjet, helt nede i Florida!

Det viste sig også at være en park, som passede godt på aldersgruppen af vores børn, 5, 8 og 10 år. For ca. 3 år siden besøgte vi Legoland i Billund og denne park i Florida var holdt i nøjagtig samme ånd og stil, bare med en anden opbygning. Der var flere sjove rutsjebaneture, men dagens højdepunkt var da mor og far blev gennemblødte i den våde LEGO Chima forlystelse. Køreskolen var også på alle tre drenges topliste, men de måtte undvære kørekortet til sidst, da det var uforholdsmæssigt dyrt og stod til 17$ pr. snude (119Dkk)! Det største modstykke til det vi havde oplevet i Legoland Billund var et vandskishow med LEGO pirater og soldater, som foregik i en kæmpe sø for foden af parken. Ægte amerikansk show med en historie som var beregnet på de mindste, men sjove dragter og gode vandski artister. Ligesom i Billund var der et miniland bygget i LEGO. Istedet for forskellige lande, var det amerikanske byer. Det var lidt sjovt at gense nogle af de steder vi selv havde været, opført i LEGO.

Legoland Florida var ikke super velbesøgt, hvilket muligvis er på grund af de nærtliggende sværvægts konkurrenter i temaparkindustrien, Disney og Universal. Det bevirkede dog at vi sjældent stod ret lang tid i kø. Desværre betød det også at åbningstiden kun var fra 10-17 og på trods af korte køer kunne vi ikke nå alt det vi gerne ville, i det korte tidsrum. Dog en meget rolig, behagelig og afslappet oplevelse for en temapark.

Share