Til Brumbasserne og andre

Brumbasser jeg har sådan savnet jer. Jeg glæder mig til at komme hjem og fortælle jer hvordan det er at opleve verden. Jeg ville ønske at I alle sammen kunne komme her ud og besøge mig her i Chiang Mai.

 

Vi er flyttet 4 gange, og alle steder har der været meget, meget, meget dejlige. Men det her hotel er det bedste fordi der er pool og vi har to værelser som hænger sammen. Og 4 senge, så jeg sover på gulvet. Det er så skønt.

image

Igår var vi ude i junglen for at finde et vandfald. Vi gik op af en sti så vi nærmest kunne se hvor vandfaldet startede. Der var også aber der svingede sig fra gren til gren i træerne over vores hoveder. Vandet var koldt, men det var dejligt at skylle fødderne i. Junglen var oppe på et bjerg og vi skulle gå langt for at komme tilbage til vejen som førte ned til byen. Men heldigvis kom der en tuk tuk som kunne køre os tilbage til hotellet.

.image

image
Jeg har sendt et postkort med et billede af en tuk tuk. Det får I nok en dag. Der findes forskellige tuk tukker nogen er store.
Vi har også været oppe på et tempel hvor der var god udsigt ud over byen. Der var store klokker man måtte bimle på. Der var også en kæmpe gong gong det kunne sige en meget høj lyd. Og den var meget god.

image

Jeg oplever meget spændende og jeg skriver igen en anden dag.

Kærlig hilsen Ludvig

I må meget gerne skrive en kommentar til mig.

 

Share