Serekunda den store landsby

Efter morgenmaden hoppede drengene i poolen, mens Kasper og jeg slappede af på værelset. Vi ville til til Serekunda og spise frokost, men denne gang skulle vi prøve en lokal taxa. Det viste sig ikke at være bedre, men så var det prøvet.

Serrakunda hovedgade

Serekunda har den eneste gade i Gambia, hvor der er reelle butikker ( ikke vestlig standard, men dog butikker med dør), og vi fandt hurtigt en butik hvor drengen kunne købe en fodboldtrøje. Det lykkedes os også at finde et sted hvor vi kunne købe frokost. Efter frokosten gik vi på markedet, hvilket var endnu større og endnu mere tætpakket end markedet i Banjul.

Drengene fik hurtigt for meget og ønskede at komme hjem, men Kasper og jeg ville gerne lige se lidt mere. På vejen hen for at finde en taxa så vi biografen, den ville vi gerne se nærmere på. Det viste sig dog at den var lavet om til et live betting sted, så der sad 4 mænd og kiggede på 2 store fladskærme i et kæmpe rum.

Udsmykning af butikken

Hjemme på hotellet gik Valdemar, Konrad og jeg på stranden for at se om det var muligt at bade, hvilket det var. Jeg blev dog på stranden for at holde øje med drengene, da de elsker at hoppe i de store bølger.

Badning i Atlanterhavet

Aftensmaden blev nydt lige uden for hotellet.

Share