Ao Nang

Vi er på vej væk fra Ao nang med færge .Vi skulle hen til en ø som heder Koh Lanta .
Da vi kom til øen fant vi en tuk tuk der skulle køre os hen til vores hotel.
Vi gik en tur ned på stranden derefter gik vi op og badet i poolen .
Så fant vi et nyt hotel at bo på .Så spiste vi aftensmad på hotellet .
Dagen efter to vi hen til det nye hotel .

image      image
Vi har vadet ude og dykke der var rigtig mangen fisk og koraller .
Det er også et dejligt hotel og en dejlig strand med mange klipper .
Det er dejligt mad Vi så et stort vandfald der kom ikke meget vand ned fordi det er
tørke tid det skal være regn tid før der kommer meget vand ned .

image

Share

Den spændende (na)tur

Vi kørte i tuk tuk ned til nogle elefanter, som vi fodrede med bananer og bambus. Der efter red vi på elefanterne, ned til en kæmpe stor flod med meget strøm i, og den flod skulle vi river rafte i, det var helt vildt sjovt fordi vi sejlede hele tiden ind i en sten eller ned af et lille vandfald.

Da vi kom lidt længere ned af floden, blev vi sat af i en bambus tømmerflåde, den tømmerflåde sank en halv meter ned i vandet, og så blev vi bare endnu mere våde end vi var i forvejen.

Vi gik op og spiste lidt mad, maden var svær at spise for der var kun spisepinde, så alle de lokale grinede bare af os. Vi kørte videre ud til junglen og gik ind til et vandfald med indbygget vandrutchebane. Det var alt for i dag.

image

 

 

 

Share

Livet i vandkanten

image Ao Nang

Med fly fra Chiang Mai og via en mellemlanding i Bangkok landede vi fredag aften i Krabi lufthavn i det sydlige Thailand. Vi havde på forhånd booket en enkelt overnatning i den lille badeby Ao Nang, hvor Sisse’s kusine Celia bor og arbejder som guide.

I Krabi lufthavn viste det sig at videre transport med taxi var meget organiseret og der var fastpris aftaler på kørsel til alle byerne i området, hvilket var meget behageligt, i modsætning til f.eks. togstationen i Chiang Mai, hvor alle taxi chaufførerne stod på nakken af hinanden og råbte for kapre turisterne. Til gengæld var prisen muligvis højere end hvis der havde været konkurrence. Prisen var 600 bath til Ao Nang og vi kom rimelig hurtigt ind i en taxi med en chauffør, som også tilbagelagde den ca. 25km lange tur på en tid der mindede om et rekordforsøg.

Lykkelige over at have overlevet taxituren tjekkede vi ind på MDF Hostel, som bestod af nogle udefra fine små bungalows, der dog må siges at fremstå lidt pænere på booking.com end de reelt var indvendig i levende live. Vi vidste det af erfaring på forhånd, men det er altid rart at have styr på overnatning når man ankommer til et nyt sted med tre børn, efter mørkets frembrud.

image

Efter indtagelse af morgendagens morgenmad gik turen mod stranden, som vi havde læst skulle være en af de smukkeste i verden. Da det jo selvfølgelig er en smags sag om noget er det smukkeste i verden vil jeg ikke gøre mig til dommer overfor dette, men jeg må sige at stedet er utrolig smukt og paradis agtigt. Klart blåt hav med bred ren sandstrand med det fineste sand omgivet af palmetræer. Spændende og sjove klippeformationer popper op i horisonten og der er jungletræer opad klipperne. Næsten ingen bølger i det meget lune vand og drengene kommer hurtigt i vand til livet, men derefter kan de komme meget langt ud før det bliver dybere igen. Henad stranden ligger den ene longtailboat efter den anden og venter på at sejle turister ud til en af de omkring liggende øer. Der er væsentlig færre turister på stranden end jeg havde forventet (der er ellers proppet med dem i byen) og man er heldigvis fri for udlejningsområder af liggestole og parasoller, som fylder mange charter steder i Europa og efter min mening fratager lidt af charmen.

image

Imens drengene og jeg badede det meste af formiddagen gik Sisse på jagt efter nye overnatnings muligheder, (hvilket hun er blevet en rigtig haj til – forhandlede prisen og alt muligt!), og fandt et fremragende hotel, Nong Eed Resort, som vi indtil videre har booket til på onsdag og så må vi se om vi er klar til at tage videre derefter. Det er et stort familieværelse med eget bad og toilet i rigtig flot stand, som ligger lidt over budgetet, men det må hentes ind på maden. Prisniveauet er også lavere end forventet for et turistmål som dette og svarer nogenlunde overens med niveauet i Chiang Mai, som altså kun er en smule billigere.

Eftermiddagen stod ligeledes på badning ved stranden og man kunne se på vores drenge at det var tiltrængt afslapning efter de mange store oplevelser vi har haft igennem de sidste fjorten dage. Derfor står de næste par dage formentlig på samme opskrift.

image

P.s. Happy Valentine!

Share