Nord og syd

Vi ankom til aftensmadstid i Charleston, og spiste derfor ved det nærliggende outletcenter. Efter aftensmaden var det bare hjem i seng, så vi kunne være friske til næste dag. Kasper og jeg havde fundet en masse turistbrochure for at finde ud af, hvordan vores ene dag i Charleston skulle bruges. Så efter morgenmaden, lidt Facetime med mødrene i dk ( det var jo mors dag) og en tur i poolen kørte vi ned til centrum. Og sikke en hyggelig by. Her lå den ene store sydstatsvilla efter den anden. Store og pompøse med deres helt egen stemning. Vi følte nærmest at vi gik rundt i en film kulisse. Virkelig et fint syn.

image

Vi gik omkring og nød stemningen og kom så forbi det gamle toldhus, hvor der nu var museum (et af de eneste til en fair pris. Det er nemlig en meget turistet by, hvilket i den grad også er afspejlet i priserne.) Vi var igen heldige og kom lige til rundvisningen nede i kælderen. Den blev fortalt af en meget engageret lokalhistoriker. Han kunne berette om de forskellige pirater som havde siddet fanget der. Og fortælle om byens udvikling gennem tiden. Ingen tvivl om at han var meget begejstret og stolt af sin by. Resten af museet var hurtigt overset, mest fordi drengenes tålmodighed var brugt op. Men alt i alt et fint museum, som rummede mange gode historier.

image image image

Efter frokost gik vi en tur på markedet, som dog skuffede ved at være meget til ære for de besøgende i byen, og ikke de lokale som vi havde håbet. Derefter en tur ned til havnen, hvor vi spejdede efter delfiner i bugten. Desværre forgæves, men dejligt at stå lidt der hvor det luftede lidt. Havneturen blev afsluttet med en lækker italiensk is som det faktisk lykkedes os at dele. Mums.

 

image image image

Share