Filmstunts og vilde rutchebaner

Søndag skulle vi i Universal Studioes.

image

Det havde været Kaspers store ønske for LA. Vi havde dog aflyst det igen, da vi læste flere steder på nettet at det ikke var for børn under 10 år. Men til sidst bestemte vi os for at prøve. Vi stod tidligt op så vi kunne komme ind når de åbnede, og for første gang nogen sinde lykkedes der os at være ved en park før åbningstid. Vi valgte at købe en “front in line” billet, hvilket var dyrere, men så kunne vi springe kørerne over, samt få noget ekstra ud af visse shows. Vi så blandt andet uglen som var med i Harry Potter filmene.

image image image

Det viste sig også at være fantastisk, da køerne flere steder var op til en time lange. Parken var perfekt til os og vores drenge. Der var kun en aktivitet som Ludvig ikke måtte prøve, Mumien, men den havde vi andre heller ikke lyst til. Ellers prøvede vi alt hvad parken havde at tilbyde. Waterworld show med eksplotioner, jetski og skydere.

image

Shrek film i 4 D, hvor æslets spyt ramte en i hovedet, edderkopperne kriplede på ens fødder og spøgelser pustede en i nakken. Special effekts show hvor armen blev skåret af en frivillig fra publikum. En rundtur i studierne hvor forskellige serier og filmer optaget. En 3D rutchebane med transformers og meget meget mere. Det passede så fint til alle vores drenge. Men kan godt forstå, hvis der var nogle børn som ikke ville være så begejstrede. Der var ikke rigtig hverken prinsesser eller ponyer….

Efter 13 timer i og omkring parken var vi meget glade for at vi ikke lyttede på anbefalingerne om at børn skulle være over 10 år.

image

Share