Afslapning, afslapning og atter afslapning

Efter morgenmaden blev vi sat af på land, og der stod en chauffør som var klar til at køre os til vores sidste hotel, Cherai Beach Resorts. Her skulle de sidste dage nydes, med strand, og pool. Køreturen tog kun 2,5 time og ingen blev dårlige. Det var skønt. Hotellet lå med det Arabiske hav til den ene side og en flod til den anden side og hele området var indrettet med små huse og villaer. Der var meget flot beplantet og flere anlagte fiskedamme.

Desværre havde vi fået et hus med to værelser, hvoraf det ene var et gennemgangsrum og der skulle 3 ekstraopredninger ind. Det var lige klemt nok. Så Helle og Kasper brugte en del tid på at finde en anden løsning. Det var dog ikke muligt den dag, men dagen efter fik vi 2 små huse, hvilket var meget bedre. Dagene gik med badning i poolen, småture til de lille by, hvor især Valdemar fik købt sig noget billigt tøj. Både Kasper og mig er Alt for store til deres tøj…. Vi fik også besøgt det lokale tempel og ellers bare nydt stemningen i den lille meget varme og kaotiske by.


Kasper, Helle og jeg fik en gang afslappende ayurveda massage, oplevelsen var meget forskellig, men jeg nød det helt vildt. Massagen startede med at jeg skulle sidde på en skammel, og fik masseret min hovedbund, ansigt og skulder i rigtig meget olie. Bevægelserne var mest tryk og sådan nogle børstede bevægelser. Derefter skulle jeg op på en briks, hvor begge sider blev børstet og trykket i rigelige mængder olie. Afsluttende kom jeg ind i en dampkasse, hvor der kom damp og urtedufte ud. Til sidst kom den søde massør med et glas urtedrik og jeg kunne tage et velfortjent bad.
Solnedgange nød vi på stranden, sammen med hundredevis af indere, som især i weekenderne kommer valfartende til vandet ved aftentide for at bade og nyde den køligere luft. Derfor brugte vi også en del tid på at blive fotograferet sammen med inderne. Især Ludvig var et yndet motiv, men også de andre drenge, Kasper og mig er nu på en ret stor mængde indiske telefoner ;).


Det var nogle skønne afslappende dage, hvor vi også havde mulighed for at fordøje alle de mange indtryk vi har fået på denne helt fantastiske tur.

Share