En flyvende oplevelse

Efter en god nats søvn stod vi op og spiste morgenmad. Drengene ville rigtig gerne ned på stranden og snorkle, også selvom det regnede. Vi pakkede bilen med snorkeludstyr og badesko til alle mand. Da receptionisten så det advarede hun os lige mod det dårlige vejr, der havde været en cyklon i nat, og det kunne skabe strøm i vandet, så drengene fik besked på, at vi måtte se vandet an, inden vi lovede for meget. Nede ved stranden var der helt øde, men vandet var helt stille, så vi gik glade i. Drengen og jeg med dykkermasker og snorkler, Kasper badesko og overblik. Der var koraller helt ind til kysten og masser af fisk og søpindsvin. Virkelig skønt.
Efter en hurtig tur på hotellet kørt vi til supermarkedet fra i  går for at spise frokost. Derefter mod naturparken “The 23 Coloured Earth”. Der så Valdemar hurtigt at der var ziplines, hvilket han virkelig havde ønsket sig at prøve. Glæden var stor da han fik besked på han godt måtte. Straks fik han købt billet, vi andre nøjedes med indgangsbillet til nationalparken. Valdemar kom hurtigt i noget sikkerhedsudstyr og blev udstyret med GoPro kameraet og kørte væk i en jeep, mens han overtalte os andre til at filme ham fra jorden. Det var en virkelig lang tur på over 1,5 km. Og han syntesdet var en vildt fed oplevelse.

Derefter gik vi en tur rundt i parken, hvor vi så flere flotte vandfald, de mange foskelligfarvde jordlag som var synlige på et sted, en dyrepark med køer, geder, hjorte, gæs og ikke mindst kæmpeskildpadder, som vi fik lov til at fodre, vildt fascinerende.

Drengene havde dog ikke fået den nepalesiske hængebro, som vi havde set i introvideoen til parken, ud af hovedet, så de ville gerne vide om det var i dag, eller om vi skulle tilbage til parken en anden dag for at prøve den. Kasper og jeg håbede på at de ikke måtte, når ingen af deres forældre turde tag med, men det måtte de sørme godt! Jeg fandt så al det modige havde i mig og købte også en billet. Jeg kunne simpelthen ikke holde tanken om, at de skulle gå over en 350 meter lang træbro, ud.
Vi blev kørt der op i en jeep og alle blev spændt fast en efter en. Først gik en anden familie afsted og så Ludvig, Konrad og Valdemar. Da jeg var blevet spændt fast og gået et par meter ud måtte jeg bakke tilbage. Det var simpelthen for nervepirrende til mig. Drengen tog det i stiv arm og ville gerne fortsætte.

Den unge guide sagde til mig at han nok skulle hjælpe mig over, han skulle bare lige havde de sidste 2 afsted.
Han virkelig sød og meget pædagogisk da jeg lettere hysterisk begyndte at gå ud på gangbroen. Han fik dog også ret automatisk flyttet mit fokus, da han simpelthen ville gå turen baglæns uden sikkerhedsline. Da vi var halvvejs over begyndte jeg så småt at kunne nyde turen omverden 30 meter dybe dal. Det mest imponerende syn var de kæmpe flagermus som fløj rundt både over og under mig. Drengene var dog kommet helt over der og blev hentet af en jeep, så de kunne komme ned til Kasper. Den sidst halvdel af turen gik ret langsomt, da det indiske par som gik foran mig (og guiden) blev mere og mere nervøse, og tilsidst måtte have en guide fra den anden side til at hente dem. Derfor nåede Kasper og drengene at blive lidt nervøse for mig, inden jeg nåede ned. Men allesammen enige om det var en helt fantastisk oplevelse.

Så kørte vi til den nærmest by for at spise aftensmad og komme hjem på hotellet for at fordøje en meget begivenhedsrig tur.

Share