Stillehavskysten

Vi har lige fået aotucamperen, og er kørt ned af vestkysten af USA. Første stop var Monterey det er en by der ligger syd for San Francisco. Vi kørte længere ned af kysten. Og så flotte klipper og kæmper store bølger.

image image image
På vej til Los angeles havde vi et stop så så vi at der lå søelefander
på stranden. Dér var rigtig mange.  Vi så også et slot der hed Hearst castle .Slottet lignede en spansk landsby.
Det var en mand der byggede det men det blev aldrig rigtig færdig.

image image image

Share

Da vi fik vores autocamper

imageVi kom til San Francisco, og vi var meget trætte, men det hele gik ganske let. Vi tog toget ned til
Redwoot City, der fandt vi hurtigt vores hotel, og der var en dejlig pool og lege i. Næste dag lejede vi en autocamper, også var det afsted, ud på landevejen. Vi kørte ned langs stillehavskysten på der var mange bjerge og klipper, det var et meget flot landskab. Vi kom til et sted hvor der var søelefanter, søelefanterne lå inde i vandkanten ved siden af de 3-4 meter høje bølger. Tæt på søelefanterne var der en milliardær som havde bygget sig et hus, det lignede mere et slot end et hus. Det var et kæmpe slot, med flere pools, og der var en stor spisesal, hjemmebiograf, og en hel zoologiskhave. Da vi havde set det kæmpe hus tog vi hen på den nærmeste campingplads.

image

 

Share

Nyt land, ny natur.

Efter 2 timers flyvning fra Beijing til Seoul havde vi 5 timer i den top moderne og luksuriøse lufthavn, hvor den stod på iPad til børnene og Facebook til de voksne 3 uger uden skaber et behov. Kl 18.10 skulle vi videre mod San Francisco. Det var en fin flyvetur, hvor især drengene fik lidt søvn. Vi landede kl 12.30 lokal tid og var alle godt trætte. Efter sikkerhedstjek og paskontrol fandt vi et tog mod Redwood City. Der var en del ventetid, men vi ankom ved vores motel kl ca 17. Drengene hoppede en hurtig tur i den kolde pool mens Kasper tog en lille lur inden vi gik ind ved siden af for at få aftensmad på en ægte amerikansk diner. Næste morgen, eller faktisk formiddag tjekkede vi ud og fik bestilt en taxa til Cruise America i Newark, hvor vi skulle starte vores Road trip. Vi ville ned af Highway 1 mod Los Angeles. Første stop blev mellem Santa Cruz og Monterrey. En lille havneby, gemt bag en dæmning til Stillehavet. En ret kedelig plads, med det betød ikke noget da vi kom efter det var blevet mørkt. Men vi fik vores første gåtur ved Stillehavet næste formiddag inden vi kørte videre ned af kysten. Vi ville gerne opleve den flotte spektakulære natur ved Big Sur og kørte derfor ruten i et roligt tempo som vejen også foreskriver med sine skarpe klipper og snoede veje.

image

Vi havde håbet vi kunne nå Hearst Castle som ligger syd for Big Sur inden overnatningen, men de mange stop under vejs for at nyde udsigten tog længere tid end forventet. Især det sidste stop lige før slottet. Det bød på sø elefanter i massevis som lå på stranden, nærmest i bunker. Ret forunderligt syn. Vi var heldige at finde en natur campingplads meget tæt på Hearst Castle hvor vi overnattede. Og hvor det også lykkedes os at få lavet et lille bål, selvom vi ikke havde fået købt brænde

image

 

Share