Mauritius here we come…

D. 3.1. var dagen hvor vi skulle vi rejse til Mauritius. Vi havde ikke nået at glæde os længe, da billetterne først blev bestilt for 1 måned siden, ret impulsivt. Men glædet os det havde vi. Vi skulle først flyve kl 20.45, så drengene og mig havde hele dagen til at få pakket, afleveret katten, købt de sidste småting og gjort huset klar til eventuelle fremvisninger. Imens Kasper var på arbejde. Da han kom hjem fik vi bagagen i bilen og kørte til lufthavnen. Tjek in og paskontrol gik dejlig nemt og vi spiste aftensmaden inden vi skulle boarde.

Alle familier med børn blev boardet først, så vi kom hurtigt ombord. Desværre var flyet forsinket i ca 1 time, så vi sad længe og ventede på takeoff. Turen gik fint og alle fik sovet, nogle mere end andre, men alt i alt en god flyvetur, som desværreogså bød på ondt i ørene for Ludvig og kvalme for Konrad. Men de klarede det heldigvis.

Vi var ude af flyet kl 12.20 lokal tid og fik ret nemt købt et simkort, så Kaspers telefon kan bruges til gps, og hentet bilen så vi kunne komme til vores hotel. Turen til hotellet gik fint selvom den blev lidt længere end forventet, da mobilsignalet lige var en 1/2 times tidsmæssigt at gå igang.
Da vi ankom til Skyline Inn blev vi mødt af en rigtig sød mand som viste os vores værelse. Fint værelse med senge nok, dog lå de alle i samme rum, selvom både Kasper og jeg havde læst det som 3 værelser. Men manden var hurtig til at se at vi var undrende, og tilbød os et ekstra værelse og morgenmad til samme pris, det blev vi ale glade for, især blev Valdemar glad for det ekstra værelse.
Hotelmanden fortalte også at der var restaurant lige ved siden af, hvor de laver god mad. Vi valgte at prøve det af, og ganske rigtigt var det lækker mad til rimelig pris. Efter maden kørte vi op til et stort supermarked, hvor vi fik tanket op med vand, frugt, kiks mm. På vejen der op så vi noget af det der venter os de næste dage, vandfald, jungle og smukt vand.
Tilbage på hotellet gik vi alle tidligt i seng.

Share