Paradisstrand og kæmpe snegle

Efter morgenmaden kørte vi mod en strand, hvor der ikke skulle være understrøm. Vi blev sat af på en virkelig hyggelig strand hvor vi hurtigt blev lagt på nogle bambusliggestole og drengene var i vandet på under 2 sekunder.

Vores faste plads den dag:)

Der blev badet og nydt friske juicer og slappet af til den store guldmedalje. Efter frokost gik drengene og jeg en tur ned af stranden, hvor vi hurtigt fik følgeskab af Captaian Abraham som gerne ville vise os hvordan fiskerne på stranden behandlede deres fisk, muslinger og hummere. Det var virkelig spændende at se og vi så de største snegle som vi nogensinde har set.

Kaptajn Abraham viser snegle

Vi kom også op for at se hvordan de opbevarede hummere i sandet, for at holde dem i live indtil de skulle sælges. Sandet var dog så varmt for vores bare fødder at det var svært at holde koncentrationen om alt det han fortalte, selvom det var rigtig spændende.

Båden bliver bragt på land
Hårdt arbejdende kvinder

På resten af vores gåtur fik vi virkelig den skarpe sol at mærke, og vi fik alle sammen lidt for meget sol.

På vejen tilbage til hotellet stoppede vi ved et kajaksted og bestilte en tur til mandag. Valdemar var heldigvis en skarp forhandler så prisen blev god.
Efter aftensmaden pakkede vi vores tasker, så vi blev klar til at forlade det dejlige hotel i morgen.

Share