Gambia

Så skal julegaven endelig indløses og vi skal til Gambia. 1 uge i varme og sol – virkelig tiltrængt.
Vi kører fra Munkevænget kl 11.00 mod lufthavnen, med taskerne og madpakkerne pakket til turen og planen er vi lander i Banjul kl 20.00.

Ventetid i lufthavnen

Alt gik som planlagt og vi landede i den varme, tørre, lille lufthavn som var under renovering. Alle skulle have taget temperatur, for at udelukke mistanke om coronavirus, vi blev heldigvis frikendt, selvom Valdemar ikke var helt på toppen.

Paskontrollen i Banjul

Efter paskontrollen skulle vi hente vores taske, på det ene bagagebånd som var i lufthavnen.

Bagagebåndet!

Vi skulle selv finde kørsel til hotellet og Kasper havde hjemmefra undersøgt priserne for taxaerne, så vi ikke ville blive taget alt for meget ved næsen. Det viste sig dog hurtigt at det ikke var så organiseret som lufthavnens hjemmeside beskrev. Vi fik hævet lidt penge med hjælp fra en venlig Gambianer som også henviste os til en “taxa” til overpris (1500 Dalasi). Vi valgte at tage den, så vi hurtigt kunne komme til hotellet.
Selvom det var mørkt viste turen på ca 30 minutter os hurtigt, at Gambia ville byde på en kultur som var markant anderledes end noget vi har set før.
På hotellet blev vi mødt af meget venligt personale og vi fik henvist vores lejlighed som overraskede virkeligt positivt. Stor stue, 2 soveværelser med ac og 2 badeværelser og stor terrasse. Totalt luksus. Efter indkvartering gik vi en hurtig tur ned på den mørke strand inden sengetid.

Share