Ny kultur og smuk strand

Vi gik ned til morgenmadsbuffeten kl 9 og blev endnu en gang positivt overrasket. Både over maden, som var varieret, uden at være overdådig. Men også over selve hotellet, poolområdet og det virkeligt venlige personale.
Efter morgenmaden lagde vi os ved poolen og drengene hyggede sig i 3 timer, mens Kasper og jeg lå og nød solen og varmen. Ved frokosttid havde vi aftalt at tage til det nærmeste centrum i Senegambia ca 2,5 km væk. Vi fik hotellet til at bestille en taxa som satte os af i centrum, han forklarede at hovedvejen delte byen i turistområdet og lokalområdet, så han anbefalede os at vælge siden mod vandet, hvor turisterne holder til. Vi fandt hurtigt en restaurant, hvor de både havde burgere og pizza. Vi bestilte og erfarede hurtigt at Gambia (selvfølgelig) bruger Africatime, og maden derfor var over en time undervejs. Det gjorde dog ikke noget, for selvom vi sad midt i det mest turistede område, uden for hotellerne, var der rigeligt indtryk at observere og fordøje. Samtidig fik vi også hurtigt fornemmelsen af Gambianernes venlige og imødekommende kultur. Især drengene, med deres fodboldbluser var et nemt samtaleemne, da de fleste også holder med et engelsk klubhold, og der derfor hurtigt bliver lavet et venskab med snak og håndslag.

Lille bitte Tesco

Efter frokosten gik vi i det lille supermarked (købmand) for at købe noget myggespray og lidt drikkevarer, da vi gerne ville gå langs stranden hjem. Turen gennem den lille by tog dog længere tid en vi havde regnet med, da vi blev stoppet af den ene sælger efter den anden. De var både venlige og gode til engelsk, men også lidt svære at slippe af med.

Skøn strand så langt øjet rækker

Turen langs stranden var dejlig og viste også at mange af de unge mænd, går op i at træne, da der var virkelig mange der løb og trænede på stranden. For os virkede det lidt vildt at mange af dem havde lange bluser og hue på, når de løb på stranden i 35 graders varme.

Nationalparken langs stranden


Da vi kom tilbage på hotellet hoppede drengene i poolen igen inden vi spiste aftensmaden på hotellet.

Share